Актрисата София Бобчева, която пловдивчани помнят от представленията Илюзия  и 

...
Актрисата София Бобчева, която пловдивчани помнят от представленията Илюзия  и 
Коментари Харесай

София Бобчева подари ИКАР-а на майка си

Актрисата София Бобчева, която пловдивчани помнят от представленията „ Илюзия ”  и  „ Красива птичка в цвят зелен ” на пловдивския спектакъл получи Икар. Бобчева обаче, бързо се нарадвала на статуетката, защото я подарила на майка си, която била най-радостна от наградата на дъщеря си. 

На тазгодишната гала по раздаването на влиятелните театрални награди звездата от сериала „ Скъпи наследници “ победи в категорията за „ Поддържаща женска роля “, като наградата й беше за играта й в цели две постановки – за Зина в „ Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци) “; и за Медицинската сестра в „ Танцът Делхи “. 

Талантливата актрисата признава, че не си е била приготвила авансово тирада, защото не смеела да се надява, че ще разгласят точно нея. „ Ако не печеля да се чудя какво да я върша тази тирада “, отговаряла на другари, които я подпитвали дали мисли благодарствено слово при положение, че завоюва.

София не съумя да отпразнува с ваучър до зори по този начин мечтаното отличие. Причината е, че на другата вечер имала зрелище. Появила се за малко на афтър празненството в компанията на гаджето си, след което се прибрала да спи. Искала да е свежа за представлението „ Терапевти “, което трябвала да играе на другия ден в Сатиричния спектакъл „ Алеко Константинов “.

„ Много съм щастлива, доста желаех да печеля премията тъкмо за тези две функции. Доволна съм, че получавам самопризнание, тъй като функциите са разнообразни от нормалните ми комедийни облици “, споделя русокоската. София разкрива, че най-сигурен в успеха й е бил сътрудника й от „ Скъпи наследници “ Димитър Баненкин. Той я уверил, че заслужава статуетката и откакто я получила й се обадил с думите: „ Аз ти споделих - честито “. Даяна Ханджиева, Лорина Камбурова и Рая Пеева от хитовата драмеди поредност на bTV, също й се обадили да я поздравят. Колежката й Рая Пеева имаше двоен мотив за празнуване, защото обичаният й Явор Бахаров победи в категорията за „ най-хубава поддържаща мъжка роля “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР